Colonna


A Colonna szlogenje: Várakozással tekintünk a múltra.


Fabio Colonna di Stigliano egyedi ötlete alapján született ez az igazi olasz óramárka. Legfőbb jellemzője, hogy a kézzel készített szíjak gombbal kapcsolhatók össze, így azok alkalomhoz és hangulathoz igazodva cserélhetők, végtelen variációban. Nagy előnye, hogy a pamut vagy len anyagú szíj mosható. A dizájnos szíjhoz egy stílusos olasz Colonna divatóra remekül illeszkedik. Az óra svájci vagy japán miyota szerkezetű, kristályüveg felületű, nikkelmentes acél tokkal ellátott, mely arany, ezüst vagy rozé színben is megtalálható. Az óratok három méretben elérhető: 36, 38, és 41 mm átmérőjű. A női órák nagy részének számlapját cirkónia kövek díszítik.
A minőségi, Colonna márkájú karóra, a nápolyi szabók és a svájci óratervezőkre jellemző precizitás egyesítésével, egyetlen termékben jött létre.


Ki is az a Fabio Colonna di Stigliano? Története beírta magát az évszázados történelembe. Az órák területén végzett munkáját a műszaki tanulmányozással kezdte, majd érdeklődése egyre inkább a marketingstratégiák és értékesítés felé irányult. A vásárlók kérésének meghallgatását küldetésének tekintette. Mindig nyitott a javaslatokra, tanulmányozva a részleteket, hogy egy igazán minőségi terméket hozzon létre. A folyamatosan fejlődő piac igényeinek figyelembevétele hozzáadott értéket képvisel az Orologi Colonna márkaépítésében. Megbízható, dinamikus és rendkívül profi csapat biztosítja az összes gyártási lépés folyamatát és ellenőrzését, hogy a végtermék megfeleljen a Made in Italy szabványoknak. A Colonna egy emberi erővel felépített és azonosított vállalat, ami az Orologi Colonnát olyan különlegessé teszi.


Webáruház készítés
argep.hu